Mansikat

Mansikoita poimitaan tilallamme kesäkuun alusta syyskuun loppuun asti. Marjoja poimitaan tunneleista ja avomaalta. Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää ja tarkkailemme sitä koko ajan. Erityistä tarkkuutta käytämme myös hygieeniseen työskentelyyn. Hygienia on tärkeää tilallamme, siksi poimimme ja pakkaamme marjat käyttäen katkeamatonta hygieniaketjua.

Mansikoita on saatavilla satokaudella

- myyntipisteistämme

- tilamyynnistä

- lähikauppojen HeVi -osastoilta tuoremarjana

- tilaamalla REKO :sta

- ympäri vuoden

- lähikauppojen pakastealtaista pakastemarjana

- verkkokaupastamme kotiinkuljetuksena


   

Polka

Polka on ollut jo vuosia suosituin mansikkalajikkeemme, sen talvenkestävyys on hyvä. Lajikkeen alkuperämaa on Hollanti. Polkan marjat ovat joko suuria tai keskikokoisia, pyöreähköjä tai kartiomaisia. Väriltään ne ovat voimakkaanpunaisia, myös malto on punertava. Marja on kiinteä, ja sen maku raikkaan makea.

Honeoye

Polkaa aikaisemmin kypsyvä Honeoye avaa herkullisen mansikkakesän. Alkuperältään lajike on amerikkalainen ja sen talvenkestävyys on keskinkertainen. Marjat ovat suuria ja kartiomaisia, kirkkaan- tai tummanpunaisia ja ne kestävät hyvin kuljetusta. Maku on miedosti hapan, miellyttävä ja mehukas.

Sonata

Kypsyy muutaman päivän Polkaa aikaisemmin. Kirkkaanpunaiset marjat ovat hieman kookkaampia ja säilyttävät hyvin kokonsa koko satokauden ajan. Maultaan marjat ovat makeahkoja ja rakenteeltaan kiinteitä.

Rumba

Uusi hollantilainen varhaislajike, joka kypsyy samaan aikaan Honeoyen kanssa. Marjat ovat syvän punaisia ja marjan pinta on kauniin kiiltävä. Muodoltaan ne ovat pyöreän kartiomaisia. Marjojen maku ja kestävyys ovat hyviä.

Florence

Florence on myöhäislajike. Marjat ovat kirkkaan- tai tummanpunaisia, säännöllisen muotoisia ja kiiltäviä. Marjonen malto on kiinteä, säilyvyys erinomainen ja maku hyvä.

Salsa

Salsa on uusi myöhäislajike. Salsan marjat ovat suuria, kirkkaan punaisia ja maultaan hyviä.